Mudanya Mudanya - Yaşam ve Kent Kültürü










269 
Nilüfer Müzik Festivali 2015
        Kültür Sanat


  Yayın Tarihi: 1.9.2015    

Nilüfer Müzik Festivali 2015

Nilüfer Müzik Festivali'ne katılanlar müzikle, doğayla iç içe güzel bir hafta sonu yaşarken çok önemli bir projeye de katkıda bulunacaklar.

Tüm bilet geliri Tohum Kütüphanesi Projesi'ne destek vermek için Ekoloji Yaşam Derneği'ne (Eko-Der) bağışlanacaktır.

Nilüfer Belediyesi, bu bağışlarla dünya için yaşamsal ve ertelenemez bir kaygı kaynağı olan ekolojik gelecek için bir adım atmış olacak ve Müzik Festivali aracılığıyla Tohum Bankası Projesi'ne destek vermiş olacak.

Nilüfer Belediyesi, Balat Ormanı'nda dünya standartlarında bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İki gün sürecek Nilüfer Müzik Festivali, Türkiye'de bir ilke de imza atacak. Festivale girmek isteyenler bilet almak yerine Tohum Kütüphanesi Projesine bağış yapacaklar.

Nilüfer Müzik Festivali katılımcıları hem kaliteli müzik dinleyecek hem de bol geyikli, renkli, capcanlı anlar yaşayacak.

İsteyenlerin hazırlanan kamp alanında çadır kurup konaklayabileceği Nilüfer Müzik Festivali alanına girişler 4 Eylül'de başlıyor. Festival alanında, iki ayrı sahnenin yanı sıra, oyun alanları yer alacak.

Gıda stantlarında fastfood yerine yine Türkiye'de ilk kez yöresel kadın derneklerinin hazırladığı geleneksel tatlar ağırlıklı olarak yer alacak.

Ayrıca kentin işlek noktalarından ve şehir dışından gelecekler için de belli noktalardan festival boyunca Balat Ormanı'na ücretsiz servisler düzenlenecek.



Fotoğraflar


[Fotoğrafı büyültmek için üzerine tıklayın.







[ Yazdırılabilir Sayfa ]   /    2003   


YORUMLAR

Bu yazı için henüz yorum yazılmamıştır.


MudanyaMudanya.com yazıları
Kültür Sanat

  .:: Yazılar


       

* Yazıların sorumluluğu yazarına aittir.
* Yasal Uyarı


© Mart 2009, MudanyaMudanya.com