Geçtiğimiz Şubat Ayında başlayan ve Mudanya Belediyesi ile Mudanya Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Tiyatro Kursu ilk mezunlarını verdi.
Öğretim görevlisi Nilüfer Körsu eşliğinde eğitim alan 15 öğrenci kurs dönemi sonunda ‘Pırtlatan Bal’ adlı oyunu sergilediler. Cimriliği ile ün salmış bir adamın ve ailesinin başından geçen komik olayların anlatıldığı oyunda rol alan kursiyerlerin performansı göz doldurdu.
Profesyonellere taş çıkartacak seviyedeki rol kabiliyetleri ile oyunu izleyenlere komik bir akşam yaşatan öğrenciler tiyatro adına umut vaat ettiler.
Oyun sonunda öğretim görevlisine plaket ile teşekkür eden Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik emeği geçen herkese teşekkür etti.