Uludağ Üniversitesi'nde Elektrikler Kesilince Hayat 2 Gün Durdu
Güncel
Yayın Tarihi: 4.2.2010
Uludağ Üniversitesi'nde Elektrikler Kesilince Hayat 2 Gün Durdu
Bursa'da etkili sağanak yağmurun oluşturduğu sel baskınları sebebiyle 2 gün elektriksiz kalan Uludağ Üniversitesi normale döndü.
Metrekareye 60 kilogram yağmurun düştüğü Bursa'da, sel baskınları sebebiyle araçlar yollarda mahsur kalmış, birçok ev ve işyeri sular altında kalmıştı. Yağmurun ardından gelen sel felaketinden Uludağ Üniversitesi de etkilendi.
Üniversitede birçok fakültenin Bodrum katlarını su basması sonucu elektrik kesintileri yaşandı. Sigorta panelleri Bodrum katta bulunan Mühendislik, Mimarlık, İktisat, Veterinerlik ve Eğitim fakülteleri ile Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nun elektrikleri kesildi.
Sel sularına teslim olan fakültelerde 2 gün süreyle hayat adeta durdu. Fakültelerde yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle öğrenci işlemleri, kayıt yenileme, bölge alma gibi çalışmalara ara verildi.
Üniversite yetkilileri, fakültelere, sel sularının verdiği hasarın onarılmasının ardından bugün itibariyle elektrik verildiğini bildirdi.