Mudanya Güzelyalı Siteler Mahallesi’nde yapılacak olan İtfaiye Binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Olası yangınlara anında müdahale edebilmek amacıyla projelendirilen Mudanya İtfaiye Binası’nın temel atma törenlerine AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, meclis üyeleri, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Ünal ile çok sayıda davetli katıldı.
ULUDAĞ’DAN SONRA MUDANYA
“Vatandaşların gitmek için Uludağ’dan sonra en çok tercih ettiği yer Mudanya” diye konuşan Milletvekili Kul, “Büyükşehir Belediyesinin sınırlarının genişlemesiyle birlikte artık bir eli de Mudanya’nın üzerindedir” dedi. Gece gündüz demeden tüm yöneticilerin çalıştığını dile getiren Kul, “Artık kaderine terk edilmiş Mudanya görmeyeceksiniz” şeklinde belirtti.
PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇECEK
Törende yaptığı konuşmada, “Mudanya’nın geleceğine ve kalitesine dönük projeleri hayata geçiriyoruz” diyen Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, “İnanıyorum ki bu dönem Mudanya mevcut sıkıntılarını aşacaktır” dedi. Büyükşehir Mudanya iş birliğine vurgu yapan Aktürk, “Söz verdiğimiz 15 proje bir bir hayata geçecek” diye altını çizdi.
Bursa’nın sahile açılan kapısı olan Mudanya’ya büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Altepe, “Mudanya için hazırladığımız projelerimizi başlatıyoruz. Bugün önemli bir hizmet olan itfaiye binamızın temelini atıyoruz. Önümüzdeki günlerde kapalı yüzme havuzunun temelini atacağız” diye sözlerine ekledi.