Mudanya Mudanya - Yaşam ve Kent Kültürü










1533 
''Uludağ Kupası'' sonuçlandı.
        Güncel


  Yayın Tarihi: 2.7.2013    

''Uludağ Kupası'' sonuçlandı.

Bursa ve Mudanya'yı yelkende yeni bir destinasyon olarak duyurma hedefi ile hayata geçirilen trofeye 4 ayrı sınıfta 16 tekne ve 160'e yakın yelkenci katıldı. Trofenin ilk günü IRC A sınıfında "Evolution" teknesi birinci gelirken, ikinci günün galibi "Eker" takımı en yakın rakibine büyük fark atarak, trofenin bu ayağının da birincisi olmuş oldu. Trofe iki takım arasında büyük çekişmeye sahne oluyor.

Bursa Yelken Kulübü ve Eker'in sponsorluğu ile hayata geçirilen Eker-BYK trofesi tüm hızıyla devam ediyor. İlk etabı Mart ayında Bursa Kupası ile start alan trofenin 4. etabı olan Uludağ Kupası, 29 ve 30 Haziran 2013 günlerinde yapıldı. IRC A, B, C ve destek sınıfındaki yelkenlilerin Arnavutköy Limanı'ndan start aldığı yarışın ilk günü coğrafi, ikinci günü ise 2 turlu şamandıra yarışları yapıldı.

Uludağ Kupası'na 4 ayrı sınıfta 16 tekne ve 160'a yakın yelkenci katıldı. Uludağ Kupası'nın ilk gününde IRC A sınıfında, kaptanlığını Gemlik Yelken Kulübünden Mustafa Öncü'nün yaptığı "Evolution" teknesi birinci olurken, ikinci gün yapılan iki turlu şamandıra yarışlarında Eker çalışanlarından oluşan ve kaptanlığını Eker Süt Ürünleri AŞ Genel Müdürü Ahmet Eker'in yaptığı "Eker" takımı, açık ara fark ile birinciliği göğüsledi. Bu sonuç ile iki günlük yarışın da birincisi olmuş oldu.


Fotoğraflar


[Fotoğrafı büyültmek için üzerine tıklayın.







[ Yazdırılabilir Sayfa ]   /    2480   


YORUMLAR

Bu yazı için henüz yorum yazılmamıştır.


MudanyaMudanya.com yazıları
Güncel

  .:: Yazılar


       

* Yazıların sorumluluğu yazarına aittir.
* Yasal Uyarı


© Mart 2009, MudanyaMudanya.com